Tak

Välkommen till Montiga AB - AVD Tak!

Nyproduktion och takrenovering

Vi lägger tak på både nyproducerade hus och renoverar tak på befintliga hus som är i behov. Oavsett om du väljer taktegel eller betongpannor så kommer du att göra en riktigt bra investering. Materialen är nämligen oerhört hållbara och tål att utsättas för vårt tuffa nordiska klimat. Och med norra Europas största sortiment av taktegel och betongpannor har vi något som passar såväl lantstället och lekstugan som den arkitektritade tvåplansvillan. Så vad passar bäst på ditt hus, tegel eller betong?


Tak säkerhet

Vi sätter upp alla typer av taksäkerhets utrustning, både gångbryggor, snörasskydd och fästpunkter för linor mm...


Takavvattning

Vi monterar både rännor och rör på alla typer av byggnader


TEGEL

Tegel har länge varit ett populärt val när det kommer till tak och har idag en självklar plats i stads- och landskapsbilden. Det är ett rent naturmaterial, gjort av bränd lera och ingenting annat.Till skillnad från många andra material varken bleknar, rostar eller tappar det färg, samtidigt som det är hållbart och bara blir vackrare med åren.


BETONG

Betong är ett material som under 1900-talet möjliggjorde en byggnadsteknisk revolution. Det används idag i bärande konstruktioner i broar, balkar och väggar men också som ytmaterial på golv, väggar och tak. Betong är precis som tegel ett naturligt material och består endast av sand, vatten, cement, järnoxidpigment och vattenbaserad färg. Det är hållbart, formbart, tätt, färgbeständigt och extremt tåligt mot frost.


Underhålls/Skötsel avtal

Vi har underhålls avtal för ditt tak, kontakta oss så berättar vi mer.


Här kan du se vad vi håller på med just nu:


Vi sammarbetar med för att du ska få ett bättre pris.